Події

Справу стосовно музиканта Завадського, обвинувачуваного в розбещенні неповнолітніх, направлено до суду

До Подільського райсуду Києва передано кримінальну справу стосовно музиканта Ігоря Завадського та інших громадян, обвинувачуваних у розбещенні неповнолітніх.

Як повідомляє відділ зв'язків із засобами масової інформації прокуратури міста Києва у вівторок, досудове слідство з’ясувало, що І.Завадський разом зі своїми знайомими протягом тривалого часу чинив розпусні дії стосовно дітей, а також інші злочини проти їхньої статевої свободи та недоторканності.

За скоєння інкримінованих злочинів у Кримінальному кодексі України передбачено максимальне покарання до 12 років позбавлення волі.

Як повідомлялося, заслуженого артиста України І.Завадського затримали 23 березня. Міліція пред'явила йому обвинувачення в розбещенні неповнолітніх. Порушено кримінальну справу за ст. 156 Кримінального кодексу (розбещення неповнолітніх) проти музиканта І.Завадського, його піар-менеджера і водія. І.Завадський і його директор перебувають у слідчому ізоляторі, а водій - на підписці про невиїзд.

Адвокат музиканта поширила в ЗМІ інформацію про те, що правоохоронці нібито робили протиправні дії проти І.Завадського, били його. Міліція спростувала ці відомості. Прокуратура Києва, перевіривши ці заяви, повідомила, що, згідно з висновком судово-медичного дослідження, в акордеоніста виявлено синець на правому зап'ястку і синець на правій нозі. Ці тілесні ушкодження вважаються легкими, їх він дістав під час затримання.

У І.Завадського в СІЗО загострилися проблеми із зором.

Наприкінці травня Апеляційний суд Києва не задовольнив скаргу адвокатів І.Завадського щодо його арешту.

І.Завадський також подав скаргу до Європейського суду з прав людини стосовно катувань у міліції.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ