Події

Аеропорт "Бориспіль" ввів у терміналі D систему Priority Line

Термінал D Міжнародного аеропорту "Бориспіль" (Київ) із 26 вересня 2012 ввів в дію процедуру пріоритетного проходження передполітних формальностей - Priority Line - для пасажирів, що вилітають з аеропорту.

Як повідомила прес-служба ДМА "Бориспіль", скористатися лініями пріоритетного проходження контролю у залі відправлення зможуть пасажири бізнес-класу, пасажири з обмеженими можливостями та пасажири з дітьми.

Priority Line дозволяє пройти необхідні формальності (контроль на авіабезпеку та прикордонний контроль) без черг через окремий коридор. Для вищезазначених категорій пасажирів послуга пріоритетного обслуговування в аеропорту є безкоштовною.

Термінальний комплекс D аеропорту "Бориспіль" є найбільшим в Україні. Його площа становить 107 тис. кв. м. Пропускна спроможність - 15 млн пасажирів на рік. Реалізація проекту будівництва термінала D тривала з листопада 2008 року по травень 2012 року.

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" є головним аеропортом країни, забезпечує 65% пасажирських авіаперевезень України. Це єдиний аеропорт України, з якого здійснюються трансконтинентальні рейси.

Підприємство має дві злітно-посадкові смуги: одну - завдовжки 4000 м і завширшки 60 м, другу - завдовжки 3500 м і завширшки 63 м.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ