Події

Опозиціонери підійшли до Верховної Ради і перекрили вулицю Грушевського

Колона учасників з'їзду Об'єднаної опозиції "Батьківщина підійшла до будівлі Верховної Ради України. Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", мітингувальники пройшли за маршрутом від вул. Турівська через Набережно-Хрещатицьку вулицю повз Поштову площу та піднялися Володимирським узвозом і вул. Грушевського до будівлі українського парламенту.

Наразі кілька тисяч людей перекрили рух вул. Грушевського біля будівлі Верховної Ради.

До них приєдналися активісти Всеукраїнського об'єднання "Свобода" та інших опозиційних сил, які проводили акцію на підтримку української мови.

У свою чергу, правоохоронці посилили охорону навколо будівлі Верховної Ради України. На вул. Грушевського біля паркану, що відокремлює майдан біля парламенту від проїжджої частини вулиці, шеренгою вишикувалися співробітники міліції та бійці спецпідрозділу "Беркут" і внутрішніх військ. Поряд з парканом стоять 5 міліцейських мікроавтобусів із тонованими стеклами.

Правоохоронці прибувають до будівлі парламенту і вишикуються за периметром за огорожею навколо нього. Вони перебувають у стані бойової готовності - у касках та амуніції.

Опозиціонери скандують гасла на підтримку української мови, а також вигукують "Банду геть" тощо.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ