Вибори

У другому турі виборів у великих містах перемагає "За майбутнє"

У другому турі виборів міських голів у чотирьох великих містах України перемагає партія "За майбутнє", про що свідчать дані паралельних підрахунків політсили.

У Черкасах, за результатами попереднього підрахунку голосів, чинний мер і представник партії "За майбутнє" Анатолій Бондаренко має 56% підтримки проти 44% у Віктора Євпака (партія "Голос"), повідомили у прес-службі міського осередку "За майбутнє".

У полтавському штабі політсили підрахували голоси з дільниць. За цими результатами, представник "За майбутнє" Олександр Мамай має близько 53% голосів проти 47% у його конкурента від партії "Слуга народу" Сергія Іващенка.

У Нікополі на Дніпропетровщині про свою перемогу заявив представник "За майбутнє" Олександр Саюк. Кандидат повідомив, що його виборчий штаб нарахував 55% голосів за нього і 41% - за його конкурента від "Слуги народу" Руслана Олійника.

У Бердянську (Запорізька обл.) перемогу здобуває кандидат від "За майбутнє" Валерій Баранов. Про це повідомили місцеві ЗМІ та виборчий штаб кандидата. За даними різних джерел, Валерій Баранов набрав близько 51,5% проти 48,5% у його конкурента Олександра Свідла (ОПЗЖ).

Партія "За майбутнє" напередодні другого туру також займала друге місце за кількістю переможців на виборах міських, селищних і сільських голів. Відповідні дані опублікувала Центральна виборча комісія.

Політична партія "За майбутнє" була створена у травні цього року. З того часу рейтинг партії, згідно з соціологічними дослідженнями, лише зростав. Лідером партії є народний депутат Ігор Палиця.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ