Вибори

У другому турі виборів мера Рівного партія "Голос" підтримала кандидата "Євросолідарності"

Кандидат на посаду міського голови Рівного від партії "Європейська солідарність" Олександр Третяк у другому турі виборів заручився підтримкою партії "Голос".

"Партія "Голос" прийняла зважене рішення підтримати кандидата у мери Рівного Олександра Третяка у другому турі виборів", - заявила очільниця "Голосу" Кіра Рудик, яку цитує прес-служба "Євросолідарності".

Вона відзначила сучасну програму розвитку міста, з якою Третяк іде на вибори.

"Ця програма включає в себе особливо важливі для нас пункти - це оновлення транспортної системи, системне озеленення міста, програма "Зелена стежка" і концептуальне оновлення генерального плану", - сказала Рудик.

Третяк подякував колегам із "Голосу" за підтримку команди "Європейської солідарності" в Рівному.

"Сподіваюсь, що в місті Рівному наша співпраця в міській раді матиме дуже плідну, тісну взаємодію і ми справді зробимо місто Рівне перлиною західного регіону України", - підкреслив він.

Як повідомлялося, повторне голосування на виборах міського голови Рівного призначено на 22 листопада, оскільки лідер перегонів - кандидат від партії "Рівне разом" Віктор Шакирзян - набрав 12411 голосів, що становить 19,84% голосів. Третяка підтримав 10591 виборець (16,93%).

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ