Вибори

Результати опитування Зеленського оприлюднять після офіційного оголошення результатів місцевих виборів - Корнієнко

Результати президентського опитування, проведеного в день проведення місцевих виборів 25 жовтня, буде оприлюднено після офіційного оголошення результатів виборів, заявляє глава партії "Слуга народу", перший заступник голови однойменної парламентської фракції Олександр Корнієнко.

"Ми вважаємо, що потрібно дочекатися остаточних результатів, щоб не було звинувачень в тиску на виборчий процес, тому що він іще триває", - сказав Корнієнко на спільній прес-конференції з головою фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давидом Арахамією у вівторок у Києві.

За його словами, ті цифри, які озвучували попередньо за результатом 80% опрацьованих анкет, особливо не відрізнятимуться від підсумкових.

Як повідомлялося, 13 жовтня президент Зеленський оголосив про проведення в Україні в день голосування на місцевих виборах 25 жовтня всенародного опитування, на якому громадянам буде запропоновано відповісти на п'ять запитань. За словами глави держави, результати опитування не матимуть юридичних наслідків, а сам він планує використовувати його дані для своїх майбутніх пропозицій депутатам. Президент також повідомив, що на проведення загальнонаціонального опитування не виділятимуть коштів із державного бюджету.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ