Вибори

Володимир Кличко подякував киянам за підтримку брата на виборах мера столиці

Чемпіон світу з боксу у важкій ваговій категорії за версіями WBO, олімпійський чемпіон з боксу у надважкій ваговій категорії Володимир Кличко висловив подяку киянам за підтримку свого брата Віталія Кличка на виборах міського голови української столиці і запевнив, що той працюватиме ще ефективніше.

"Хочу подякувати киянам за підтримку мера столиці Віталія Кличка. Він людина відповідальна і працюватиме з ще більшим ентузіазмом заради розвитку Києва і комфорту його мешканців", - сказав Володимир Кличко у відеозверненні.

Він подякував також за те, що кияни прийшли і проголосували, незважаючи на складну ситуацію з пандемією, і "все вирішилося, як я і закликав, у першому турі".

У дописі на сторінці у Facebook Володимир зазначив, що "Віталій завжди був бійцем, тепер він бореться за людей" і служить "нашій великій країні".

Володимир Кличко впевнений, що їхній тато пишався б Віталієм.

Як повідомлялося, Київська міська територіальна виборча комісія 6 листопада офіційно заявила про перемогу Кличка на виборах мера столиці в першому турі. Його підтримав 365161 виборець, що становить 50,52% осіб, які взяли участь у голосуванні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ