Вибори

ОАСК не захотів розглядати позови партії "Перемога Пальчевського" щодо перерахунку голосів у Києві

Окружний адміністративний суд Києва повернув позовні заяви Київської міської організації партії "Перемога Пальчевського" щодо проведення повторного підрахунку голосів виборців на деяких виборчих дільницях столиці.

Як повідомила в середу прес-служба ОАСК, суд повернув відповідні позовні заяви, оскільки у матеріалах відсутні відомості про те, що особа, яка підписала адміністративні позови, є законним представником, адвокатом чи зареєстрована як уповноважена особа позивача - партії "Перемога Пальчевського".

У суді вказали, що 27 жовтня до ОАСК надійшло 16 позовних заяв щодо проведення повторного підрахунку голосів виборців. Зокрема, суд просили визнати протиправними дії Дарницької, Деснянської, Оболонської, Дніпровської, Голосіївської, Святошинської районних у місті Києві територіальних виборчих комісій та зобов’язати провести повторний підрахунок голосів виборців на деяких дільницях.

За попередніми даними, кандидат у мери Києва Андрій Пальчевський набрав порядка 5% голосів, його партія "Перемога Пальчевського" менше 5%, тобто до Київради ця політсила не проходить.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ