Вибори

Верещук звернулась до представників партій: виборчий процес має пройти безпечно та законно

Народний депутат України, кандидат на посаду міського голови Києва від "Слуги народу" Ірина Верещук закликала представників усіх партій, які беруть участь у місцевих виборах, зробити все можливе для законності та безпечності виборчого процесу 25 жовтня.

"Звертаюсь до усіх партій, які беруть участь у цій кампанії: давайте зробимо все від нас залежне, щоб виборчий процес 25 жовтня пройшов безпечно і законно. Треба знизити градус емоцій і проявити повагу один до одного, бо це вже дійсно іноді переходить усі можливі межі. Вибори завершаться, але життя продовжиться", – виступила із закликом Верещук в ефірі телеканалу "Україна 24".

Народний депутат відзначила, що вибори проходитимуть за новим виборчим законодавством і в період пандемії, що суттєво ускладнює процес. Саме тому всі без винятку політичні партії повинні поставитися до цього питання з максимальною відповідальністю.

"Ми вперше проводимо вибори в період світової пандемії й не можемо до кінця передбачити, наскільки важко протікатиме виборчий процес, але я переконана, що кияни дадуть собі раду і зроблять правильний вибір", – додала Верещук.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ