Вибори

У фракції "Слуга народу" хочуть скасувати другий тур виборів

Народний депутат України від фракції "Слуга народу" Тетяна Грищенко зареєструвала проект постанови Верховної Ради, у якому пропонує скасувати повторне голосування на місцевих виборах, пояснивши це пандемією COVID-19.

"20 жовтня мною був зареєстрований проект постанови Верховної Ради України №4234. Пропонується скасувати повторне голосування на виборах депутатів сільської, селищної, міської ради (територіальної громади з кількістю виборців до 10 тисяч) та сільського, селищного, міського голови", - написала нардеп на своїй сторінці у Facebook.

Вона пояснила, що основною метою прийняття цієї постанови є "недопущення надмірного навантаження на медичну систему України" та забезпечення протидії поширенню COVID-19, епідемії грипу і гострих респіраторних інфекцій, зниження рівня загрози життю і здоров‘ю населення.

"Нинішня ситуація вимагає кардинальних кроків. Другі тури виборів нікуди не дінуться. Проведемо після карантину. Переконана: здоров’я та життя наших громадян важливіші за будь-яку політику", - резюмувала Грищенко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ