Вибори

ЦВК сформувала новий склад Бердянської міської ТВК

Центральна виборча комісія на засіданні у вівторок, 13 жовтня, сформувала новий склад Бердянської міської територіальної виборчої комісії (ТВК) Бердянського району Запорізької області.

Як повідомляється на сайті ЦВК, рішення ухвалено у зв’язку з достроковим припиненням Комісією 12 жовтня повноважень усього складу цієї ТВК.

"Новий склад комісії сформовано на основі відповідних подань місцевих організацій політичних партій у кількості 18 осіб", - зазначили в Центрвиборчкомі.

Раніше до ЦВК надійшли заява члена Бердянської міської ТВК та колективна заява членів цієї комісії щодо її протиправної бездіяльності, яка полягала в невиконанні рішення Третього апеляційного адміністративного суду та ухиленні окремих її членів від виконання обов’язків у комісії без поважних причин, що зробило неможливою належну організацію роботи.

Також до Центрвиборчкому надійшли скарги однієї з місцевих організацій партії та кандидатів у депутати Бердянської міської ради, висунутих місцевими організаціями політичних партій, на протиправну бездіяльність та грубе порушення Бердянською міською ТВК вимог законодавства і неналежну організацію роботи комісії.

На засіданні 12 жовтня ЦВК достроково припинила повноваження всього складу Бердянської міської ТВК.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ