Вибори

П’яний житель Тернополя двічі хуліганив біля агітаційних наметів, одного разу з ножем

Житель Тернополя, перебуваючи напідпитку, двічі (в різні дні) перешкоджав роботі агітаторів, одного разу погрожував ножем. Поліцейські затримали чоловіка.

Як повідомила поліція Тернопільської області на сторінці у Facebook, 12 жовтня до поліцейських надійшло повідомлення від представника однієї з партій про те, що на проспекті Злуки невідомий чоловік грубо порушує громадський порядок поблизу агітаційного намету. "Зловмисник нецензурно висловлювався, перешкоджав роботі волонтерів та погрожував їм предметом, схожим на ніж", - йдеться в повідомленні.

На місці події поліцейські виявили правопорушника – 43-річного тернополянина, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час проведення поверхневого огляду в нього вилучили ніж.

З’ясувалося, що 10 жовтня чоловік вчинив схожі хуліганські дії - пошкодив палатку однієї з політичних сил та погрожував агітатору. За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження.

Під час доставлення зловмисника до медзакладу для освідування щодо стану алкогольного сп’яніння, він намагався відчинити двері службової автівки та вчинити опір працівникам поліції. Правоохоронці вчасно зреагували та запобігли його намірам.

Відомості за обома фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство). Триває досудове розслідування.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ