Вибори

Колишні члени Кароліно-Бугазької ТВК перешкоджали роботі комісії, поліція відкрила справу

Поліцейські розпочали досудове розслідування за фактом перешкоджання роботі Кароліно-Бугазької територіальної виборчої комісії (ТВК) в Одеській області, крім цього, складено адміністративний протокол за дрібне хуліганство.

Як повідомив у вівторок Овідіопольський відділ поліції в Одеській області, 10 жовтня до них звернулася заступниця голови Кароліно-Бугазької ТВК із заявою про перешкоджання засіданню виборчої комісії з боку її колишніх членів, відсторонених від роботи постановою Білгород-Дністровської районної виборчої комісії (РВК).

Відомості за заявою правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.157 (перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії з референдуму чи діяльності офіційного спостерігача) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Крім того, поліцейські склали адміністративний протокол за дрібне хуліганство (ст.173 КУпАП) відносно одного з фігурантів, який під час конфліктної ситуації "поводився зухвало та нецензурно висловлювався у бік опонентів".

Водночас, наголосили в поліції, інформація про захоплення Кароліно-Бугазської ТВК не відповідає дійсності.

Раніше на деяких місцевих ресурсах повідомлялося про те, що Кароліно-Бугазьку ТВК нібито намагався захопити адвокат та "група його підтримки".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ