Вибори

Зустріч команди "Пропозиції" з виборцями в Новомосковську не обійшлася без бійки, відкрито дві кримінальні справи

У м.Новомосковську (Дніпропетровська обл.) 9 жовтня під час зустрічі команди партії «Пропозиція» з виборцями група молодиків влаштувала бійку, постраждав поліцейський. Відкрито два кримінальні провадження.

Про «масову бійку» написав у Facebook міський голова Дніпра Борис Філатов, який балотується від партії «Пропозиція» на цю посаду. За його словами, «банда … приїхала двома автобусами».

«Поліцейському із СОГ (слідчо-оперативна група – ІФ) надірвали вухо та відібрали камеру для фіксації порушень», - зазначив Філатов.

Поліція Дніпропетровської області повідомила, що за фактом порушень під час зустрічі з виборцями в Новомосковську відкрито два кримінальні провадження.

«На центральній площі в м.Новомосковськ відбувалась зустріч представників однієї із політичних партій з населенням. В ході заходу присутні чоловіки вчинили хуліганські дії, травмували поліцейського та пошкодили бодікамеру на форменому одязі правоохоронця», - йдеться в повідомленні облполіції на сторінці у Facebook.

За вказаними фактами внесені відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Вживаються заходи для встановлення причетних до кримінальних правопорушень.

Як повідомлялося, на зустрічі Філатова з виборцями в Дніпрі у нього кинули нашатир.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ