Вибори

У "Батьківщині" обіцяють 20-кратне збільшення бюджету на капремонт застарілих будинків

Кандидат на посаду мера Києва від "Батьківщини" Олексій Кучеренко називає відновлення програми капітальних ремонтів застарілого житла своїм головним пріоритетом, а також цієї політичної сили, і вважає за необхідне прийняття такої програми на державному рівні.

"Я реєструю відповідні документи, проте влада не підтримує це, оскільки є прийняте законодавство попереднім скликанням. Наприклад, цей будинок оголошено за формою власності спільною сумісною власністю мешканців відповідно до законів, які "понаприймала" пані Бабак (екс-міністр розвитку громад і територій України Альона Бабак - ІФ) у 2015-2016 роках", - сказав Кучеренко під час зустрічі з жителями Солом’янського району Києва, передає прес-служба партії.

Тобто, за його словами, міська влада зобов’язана списати ці будинки з балансу комунальних дирекцій, подарувати мешканцям і сказати: "Люди, володійте! Це ваше майно".

"І ви маєте організовувати ремонтні роботи власними силами. Це норми чинного законодавства", - додав політик.

Він переконаний, що "біда з капітальними ремонтами" – чи не найголовніша проблема Києва.

"100 мільйонів гривень, які виділяються у місті на капремонти будинків, – не вистачить. Мінімум у 20 разів ми гарантуємо підняти бюджет на капітальні ремонти застарілих будинків у разі перемоги на виборах", – обіцяє Кучеренко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ