Вибори

Інвесторам у Києві необхідні інвест-няня, інвест-мама та інвест-теща - Верещук

Кандидат у мери Києва, народний депутат Ірина Верещук (фракція "Слуга народу") у разі обрання столичним головою обіцяє допомогти інвесторам втілити в життя великі інфраструктурні проекти.

"Є купа проектів, які можна було побудувати за 6 років, але інвесторів просто не пустили в місто", - сказала Верещук в ефірі телеканалу "Наш", згадавши, що Японія готова була виділити $1 млрд на реконструкцію Бортницької станції аерації, а Китай пропонував реалізувати проект будівництва Київської обхідної дороги.

"Моя місія – допомогти інвесторам відчути, що є мери, які не хочуть брати долю, яким не потрібні відкати. Вони просто хочуть, щоб Київ будувався, а місто ставало комфортнішим для киян", - наголосила народний депутат.

На її думку, джерелами фінансування великих інфраструктурних проектів можуть бути як залучення кредитних коштів, так і спільне державно-приватне партнерство.

"Треба поставити собі за мету не вимагати від інвесторів відкатів, допомогти їм юридично пройти усі бюрократичні процедури. Їм дуже важливо, щоб й них була інвест-няня, інвест-мама й інвест-теща, яка допоможе пройти поміж крапельками та отримати необхідні дозволи і проконтролювати, щоб їх не рейдерили. Тоді все вийде", - впевнена Верещук.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ