Вибори

У команді "слуг", яка йде на вибори в Києві, немає "зашкварених" людей - Верещук

Кандидат на посаду мера Києва, народний депутат із фракції "Слуга народу" Ірина Верещук розповіла про особливості та принципи формування списку партії на вибори до Київської міської ради.

"Я наполягала, що нам потрібні урбаністи, експерти у сфері житлово-комунального господарства, фахівці у міській безпеці. У нас є чіткі параметри: ми не можемо брати до списку у Київраду "зашкварених" людей", - сказала Верещук в інтерв’ю Politeka Online.

Також кандидат на пост мера столиці наголосила, що готова співпрацювати з усіма, хто бажає навести лад у Києві і готовий брати на себе відповідальність за комфорт і безпеку киян.

"Є достатня кількість людей, а не партій. Ми будемо співпрацювати з професіоналами, навіть з різних фракцій. В міському самоврядуванні найбільше значення матиме бажання працювати. Якщо люди захочуть дерибанити бюджет, якщо знову підуть голосування за земельні ділянки "собі, коханим" чи внесення себе в майбутній Генеральний план, як це було у цьому скликанні, - за це будемо бити по руках. Моя позиція абсолютно чітка – так не буде", - запевнила Верещук.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ