Вибори

У Києві на Оболонській площі відкрили оновлений сквер із фонтаном - Кличко

На Оболонській площі в Києві, поблизу станції метро "Оболонь", після реконструкції відкрили сквер із фонтаном, повідомив міський голова столиці Віталій Кличко.

"Відкрили після реконструкції сквер на Оболонській площі, 6 - поруч з метро "Оболонь". До цього площа була захаращена МАФами. Ми їх прибрали. Відновили фонтан, який був закритий "архітектурними спорудами", - написав мер на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок і виклав відповідне відео.

Кличко зазначив, що тепер водограй – родзинка скверу, а ввечері він радуватиме мешканців Оболоні світло-музичними композиціями.

У сквері встановили сучасні лави, урни, здійснили озеленення, облаштували доріжки з фігурними елементами мощення, замінили старе освітлення на сучасне. Також облаштували полив газонів та встановили систему відеоспостереження.

Мер столиці анонсував появу ще одного об’єкту на Оболоні у 2021 році:"Почнемо будівництво пішохідного містка з Оболонської набережної на острів Оболонський. Здійснимо також благоустрій на острові.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ