Вибори

Українським містам потрібні професійні управлінці, а не дотепні шоумени – експерт

Громадяни України на місцевих виборах голосуватимуть за кандидатів, які знаються на проблемах житлово-комунального господарства, а медійним обличчям без досвіду годі розраховувати на перемогу, вважає політичний експерт Олександра Решмеділова.

"Сьогодні мер міста однозначно має розумітися на проблемах ЖКГ й інфраструктури, орієнтуватися в проблемах забудови. Буде змагання, не в кого смішніші жарти, а буде фахова дискусія, яка покаже, хто знає діаметр труб", - сказала експерт в ефірі 7-го каналу.

Одним із найвдаліших прикладів реагування на запити суспільства Решмеділова назвала висунення командою екс-прем'єра України Юлії Тимошенко на посаду мера Києва Олексія Кучеренка – колишнього міністра та одного із найкращих фахівців з питань ЖКГ.

"Рішення Тимошенко зробити ставку на фахівця – абсолютно правильне. Саме тому вже зараз ми бачимо, що він стабільно входить в трійку лідерів за соціологічними опитуваннями", – зазначила Решмеділова.

На її думку, у партії "Слуга народу", окрім відсутності професіоналів, є ще одна проблема – відсутність самої партії, а отже, і кадрового резерву. Водночас "Батьківщина" вже заявила про намір висунути на місцевих виборах понад 45 тисяч кандидатів до рад усіх рівнів. Тобто у команди Тимошенко, яка була першою на усіх попередніх виборах до ОТГ, є всі шанси показати переможний результат.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ