Вибори

Кандидат у мери від "Слуги народу" бачить Житомир містом інновацій і комфорту

Кандидат на посаду міського голови Житомира від партії "Слуга народу" Віктор Євдокимов, висунутий на цю посаду наприкінці серпня, вважає, що серед пріоритетів розвитку міста є освіта, наука та медицина.

Як повідомляється на сторінці політсили в соцмережі Facebook, під час презентації Стратегії розвитку регіону він зазначив, що в майбутньому Житомир повинен стати містом інновацій, можливостей, комфорту і постійного розвитку.

На думку Євдокимова, для змін у місті необхідно об'єднувати всіх небайдужих.

"Освіта, наука та медицина - одні з пріоритетних напрямів. Молодь Житомира повинна мати перспективи для власної реалізації, а бізнес - чіткі та зрозумілі правила для всіх. Ми не повинні забувати і про людей старшого віку - наш обов'язок подбати про їхнє гідне життя в місті", - вважає кандидат у мери.

Євдокимов - ректор державного університету "Житомирська політехніка", доктор економічних наук, професор. Заслужений діяч науки і техніки України. Академік Академії економічних наук України. Член колегії Житомирської облдержадміністрації, координаційної ради при Житомирській ОДА з питань сприяння розвитку громадянського суспільства.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ