Вибори

Партія "За майбутнє" візьме участь у місцевих виборах і готуватиметься до виборів до ВР - Палиця

Партія "За майбутнє" братиме участь у місцевих виборах і готуватиметься до виборів до Верховної Ради, заявляє її лідер, народний депутат Ігор Палиця.

"Ми зараз ідемо на місцеві вибори, ми виграємо місцеві вибори й будемо представлені в усіх органах влади на місцях - від ОТГ до обласних рад на всій території України, й ми починаємо з вами готуватися у Верховну Раду", - сказав Палиця на з'їзді партії в четвер у Києві.

Він наголосив, що "всіх дістав" непрофесійний уряд, непрофесійні чиновники на місцях, непрофесійні представники президента на місцях.

За його словами, кандидати від партії "За майбутнє", які братимуть участь у місцевих виборах, "точно знають, що робити з місцевими бюджетами, як захищати своїх виборців".

"Ми, наша партія після перемоги захищатимемо кожного українця, який у цій країні хоче займатися бізнесом", - розповів лідер партії.

Палиця наголосив, що партія виступає за припинення кулуарних переговорів щодо врегулювання ситуації на Донбасі в Мінську.

"Ми вимагатимемо припинення кулуарного спілкування в Мінську, ми вимагатимемо припинення базування нашої зовнішньої політики на базі Мінських угод, які було підписано кулуарно й не на користь України, ми вимагатимемо перенесення цього питання до парламенту, й відкрито в парламенті напрацювати ... варіанти виходу з цієї кризи. Й лише на загальноукраїнському референдумі українці прийматимуть рішення, що робити з Донбасом", - сказав політик.

Він наголосив, що тільки з мандатом, отриманим від народу на референдумі, керівник держави або спікер парламенту повинні брати участь у міжнародних переговорах і підписувати міжнародні угоди.

"Наша зовнішня політика має захищати інтереси України", - підсумував лідер партії.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ