Вибори

"Батьківщина": Вибори в 17-му окрузі у Вінницькій області сфальсифіковані

Партія "Батьківщина" вимагає від Центральної виборчої комісії визнати недійсними і скасувати результати виборів в одномандатному виборчому окрузі №17 (Вінницька область) повідомляє, прес-служба партії "Батьківщина".

"Представниками кандидата від "Батьківщини" Андрія Красницького під час агітаційної кампанії і безпосередньо в день голосування зафіксовано цілу низку порушень і зловживань, за допомогою яких результати виборів були сфальсифіковані на користь кандидата-самовисуванця, чинного народного депутата від Блоку Петра Порошенка Миколи Кучера", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті партії "Батьківщина" в суботу ввечері.

Представники "Батьківщини" звинувачують кандидата Кучера в підкупі виборців і використанні адміністративного ресурсу.

"Під час агітації кандидат Кучер активно вдавався до непрямого підкупу виборців, роздаючи людям різноманітну матеріальну допомогу - від харчових наборів і алкоголю до медичних препаратів і окулярів", - наголошується в повідомленні.

Партія "Батьківщина" вважає, що вибори в одномандатному виборчому окрузі №17 були сфальсифіковані і мають бути визнані недійсними. А правоохоронці повинні встановити та притягнути до відповідальності всіх причетних до порушення закону", - підсумували в повідомленні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ