Вибори

Новоайдарський суд підтвердив чесну перемогу Вікторії Гриб над Сергієм Медведчуком на 105-му окрузі

У Луганській області представники «Опозиційний платформи - За життя» продовжують затягувати процес встановлення результатів голосування на 105 окрузі. Згідно з даними оригіналу протоколу тут перемогла представниця ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Вікторія Гриб. Друге місце зайняв брат Віктора Медведчука, представник «Опозиційної платформи - За життя» Сергій Медведчук.

Сьогодні Новоайдарський районний суд розглянула позов Сергія Медведчука до дільничних виборчих комісій №404 и 406. У позовних вимогах Медведчук просив суд встановити масові порушення на виборчих дільницях під час підрахунку голосів, а також недотримання процедур, встановлених законом.

За результатами розгляду суд відмовив Медведчуку в задоволення його вимог, чим підтвердив повне дотримання процедури під час підрахунку голосів та відсутність будь-яких порушень під час складання протоколів в підрахунку голосів і транспортування їх до ОВК.

Рішення суду підтверджує, що голови комісій склали протокол відповідно до встановлених законом норм.

Зазначимо, що в Новоайдарському районному суді знаходяться на розгляді ще дві аналогічних заяви Медведчука щодо інших дільничних виборчих комісій. Втім, за результатами їх розгляду очікується аналогічне рішення.

Раніше на 105-му окрузі з ініціативи Медведчука відбувся перерахунок голосів на дільниці №405. Згідно з даними оригіналу протоколу тут, як і на інших ділянках, перемогла Вікторія Гриб. В результаті перерахунку голосів початкові результати голосування на даній ділянці підтвердилися.

Ми в черговий раз закликаємо Сергія Медведчука прийняти вибір людей, визнати очевидну перемогу Вікторії Гриб і відмовитися від штучного затягування оформлення результатів волевиявлення жителів округу.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ