Вибори

Волкер и Тимошенко обсудили результаты выборов в Раду и проведение реформ

Спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер під час візиту до Києва обговорив із лідером партії ВО "Батьківщина" Юлією Тимошенко попередні результати дострокових парламентських виборів і можливості для проведення реформ.

Як повідомляється в четвер на сайті партії, Тимошенко і Волкер також обговорили питання боротьби з корупцією і двостороннє співробітництво між США та Україною.

На зустрічі також обговорювалася тема військової агресії Росії на сході України, і можливі шляхи завершення війни і встановлення миру на Донбасі.

Лідер "Батьківщини" наголосила на важливості збереження політики санкцій проти Російської Федерації до завершення війни на Донбасі та повернення Криму Україні.

Тимошенко також подякувала США за допомогу Україні й закликала демократичний світ до активізації зусиль для якнайшвидшого розв'язання конфлікту на Донбасі.

"Я дякую за всі ваші зусилля зі встановлення миру в нашій державі. Ми це дуже високо цінуємо. Тільки разом ми зможемо подолати російську агресію", - сказала Тимошенко.

"У свою чергу Волкер запевнив у підтримці суверенітету, незалежності і територіальної цілісності України, наголосивши, що США і надалі докладатимуть зусиль для встановлення миру на Сході країни", - йдеться в повідомленні.

Тимошенко розповіла Волкеру про план "Батьківщини" щодо реформування країни - "8 законопроектів за 100 годин".

У зустрічі також брав участь тимчасово повірений у справах США в Україні, посол Вільям Тейлор.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ