Вибори

"Голос" продовжить розвиток регіональної структури і розпочне підготовку до місцевих виборів

Партія "Голос" продовжить розвивати свою регіональну структуру, почне готуватися до місцевих виборів, а також внесла зміни в команді.

Як повідомила прес-служба партії, на з'їзді в середу "Голос" обрав Святослава Вакарчука головою партії, а Юлія Клименко, яка очолювала "Голос" з моменту поновлення і перейменування політсили, зосередиться на роботі над економічним порядком денним для "Голосу".

"Тепер, після завершення виборчої кампанії і туру змін, я можу зосередитися на розвитку партії "Голос". Я дуже вдячний Юлії за її роботу з реорганізації партії, формування виборчого штабу і керівництва виборчою кампанією, завдяки якій "Голос" за два місяці з нуля стала парламентською партією", - сказав Вакарчук.

У повідомленні також зазначено, що "Голос" продовжить розвивати свою регіональну структуру і мобілізувати своїх прихильників, а також починає готуватися до місцевих виборів.

Чергові місцеві вибори мають відбутися восени 2020 року.

Згідно з результатами обробки 99,58% електронних протоколів, партія "Голос" отримала підтримку 5,83% виборців у багатомандатному окрузі (84 8742 голоси).

На сайті партії "Голос" зазначено, що Вакарчук - лідер цієї партії, а Клименко - голова партії, керівник виборчої кампанії.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ