Вибори

Нардеп Арешонков обходить кандидата від "Слуги народу" Сігачова і Пашинського на скандальному 64-му окрузі - дані 99,33% протоколів

Чинний народний депутат України (фракція "Блоку Петра Порошенка"), самовисуванець Володимир Арешонков обходить кандидата від "Слуги народу" В'ячеслава Сігачова і народного депутата (фракція "Народний фронт") Сергія Пашинського на окрузі №64 в Житомирській області.

Як повідомляється на офіційному сайті ЦВК, за результатами опрацювання 99,33% електронних протоколів Арешонков отримує 27,63% голосів, Сігачов - 26,81% і Пашинський - 17,91%.

У понеділок 22 липня Національна поліція України направила вертоліт Мі-8 зі спецпідрозділом тактико-оперативного реагування (ТОР) у місто Коростень (Житомирська обл.) для забезпечення правопорядку під час підрахунку голосів на окружній виборчій комісії №64.

Рішення направити додані сили поліції було ухвалено після аналізу оперативної обстановки та інформації про можливі провокації під час транспортування виборчої документації з дільничних виборчих комісій до ОВК №64, яка розташовується в Коростені.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ