Вибори

Разумков: Говорити про коаліцію зарано, у "Слуги народу" хороші результати, й поки що не до кінця зрозумілі результати інших

Глава партії "Слуга народу" Дмитро Разумков вважає, що розмови про коаліцію доцільно проводити після появи остаточних результатів виборів.

"Ми відкриті до будь-якого діалогу, але станом на сьогодні потрібно дочекатися остаточних результатів. У ВР ми готові співпрацювати з усіма політичними силами, які збігатимуться з нами в ідеологічних моментах і базовому баченні нашої країни", - сказав він на брифінгу в штабі партії в понеділок.

Разумков зазначив, що "наразі говорити про коаліцію зарано, тому що ми бачимо досить непогані наші результати, і ще до кінця немає результатів наших колег і опонентів по Верховній Раді".

"Давайте подивимося на результати "Голосу", результати партії "Слуга народу", а потім уже говоритимемо про коаліцію в певному форматі", - зазначив він.

Як повідомлялося, до Верховної Ради, згідно з результатами опрацювання 50,01%, протоколів, проходять партії "Слуга народу" (42,45% голосів виборців), "Опозиційна платформа - За життя" (ОПЗЖ) - 12,88%, "Європейська солідарність" - 8,64%, ВО "Батьківщина" - 8,01%, "Голос" - 6,38%.

Згідно з даними на сайті ЦВК, решта партій поки що не долають 5-відсоткового прохідного бар'єра до парламенту.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ