Вибори

У харківську поліцію надійшло 53 повідомлення про порушення в день виборів, більше половини - про незаконну агітацію

Станом на 14:00 неділі до поліції надійшло 53 повідомлення про порушення виборчого законодавства на території Харківської області.

"Зазначені факти внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень територіальних відділів поліції. Тривають перевірки", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

Більше половини повідомлень (28) стосуються проведення незаконної агітації. Люди також скаржаться на списки виборців (5 звернень) і псування бюлетенів (4 випадки).

Поліція зареєструвала 5 повідомлень про порушення у списках виборців; 28 - проведення незаконної агітації; 4 - псування бюлетенів; 16 - інші повідомлення.

Крім того, в Куп'янському районі області біля виборчої дільниці люди виявили підозрілу сумку. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Куп'янського відділу поліції і фахівці вибухотехнічного управління харківської міліції. Вони оглянули сумку і не знайшли в ній жодних вибухових речовин. Евакуація громадян не проводилася. Робота виборчої дільниці не зупинялася. Трохи пізніше з'явився і сам власник сумки.

До Балаклійського відділу поліції області надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік вихопив у спостерігача відеореєстратор та втік. На місці працює слідчо-оперативна група. Інформація внесена до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ