Вибори

"Опозиційна платформа – За життя" заявляє про порушення на 49-му окрузі Донецької області

Спостерігачі та члени дільничних територіальних комісій від партії "Опозиційна платформа – За життя" зафіксували масові порушення виборчого законодавства у виборчому окрузі №49 (Дружківка, Костянтинівка, Костянтинівський та Покровський райони Донецької області).

"Представник нашої партії зафіксував факти виносу бюлетенів з виборчих дільниць (дільниці №281, №288), прецеденти масового організованого підвезення та підкупу виборців (дільниця №933). В цьому окрузі члени дільничних виборчих комісій роздають на дільницях агітаційні матеріали однієї з політичних сил і ведуть на користь цієї партії усну агітацію. Матеріали за всіма фактами порушень зібрані і будуть передані правоохоронним органам", - йдеться в заяві партії, оприлюдненій в неділю.

У партії звернулися до ЦВК і правоохоронців з вимогою відреагувати на випадки порушень, а до міжнародних і українських спостерігачів - протидіяти спробам фальсифікацій волевиявлення громадян.

Раніше про порушення в день голосування на 49-му окрузі повідомили у штабі кандидата в народні депутати від "Слуги народу" Сергія Сивоха.

У цьому окрузі балотується 19 кандидатів, зокрема від партії "Опозиційна платформа – За життя" – Валерій Гнатенко, від "Слуги народи" – Сергій Сивохо і від партії "Опозиційний блок" - Борис Колесніков.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ