Вибори

Трафік на адмінкордоні з Кримом і лінії розмежування не свідчить про спроби фальсифікацій на виборах – МВС

Наразі немає інформації про зміни трафіку в пунктах пропуску, які б свідчили про можливий вплив ззовні на виборчий процес в день голосування на позачергових виборах народних депутатів України, констатують у МВС.

"Що стосується впливу наразі через наші КПВВ з окупованого Криму і територій Донецької та Луганської областей, то ми не спостерігаємо суттєвого порушення трафіку порівняно з попередніми днями, який би міг свідчити про те, що відбувається якийсь процес, спрямований на фальсифікацію або спотворення виборів", - сказав радник міністра внутрішніх справ України Іван Варченко в неділю на брифінгу в Києві.

Тобто, як пояснив він, "відбувається здоровий процес перетину лінії розмежування і адміністративного кордону з Кримом у межах тієї кількості громадян, які висловили бажання голосувати на не окупованій території України".

За словами Варченка, МВС звертається до кандидатів у депутати у східних областях: "Якщо у ваших намірах є дестабілізація обстановки із залученням тих чи інших "спортсменів", то знайте, що відповідальність буде незворотною".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ