Вибори

Разумков прогнозує "глобальні" коаліційні переговори після результатів виборів, допускає своє "спікерство" в новій ВР

Лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков допускає, що займе посаду голови Верховної Ради нового скликання після позачергових парламентських виборів, які проходять в Україні в неділю, але зазначає, що поки що обговорювати це питання зарано.

"Я думаю, що все можливо, але сьогодні, в день голосування, поки що про це рано говорити", - сказав Разумков журналістам перед входом на дільницю для голосування в Києві в неділю вранці, відповідаючи на запитання, чи можливо заняття їм спікерської посади і його ставлення до відповідних експертних прогнозів.

Він також сказав, що переговори з іншими політичними силами про формування коаліції, найімовірніше, не розпочнуться до оголошення остаточних результатів виборів. Зокрема, початку таких переговорів не варто очікувати в понеділок.

"Я не впевнений, що завтра вже можливо, оскільки у нас навряд чи будуть ще повні результати, зокрема і щодо мажоритарників. Ми сьогодні, я сподіваюся, вже будемо розуміти більш-менш результати виборів за партійними списками... До оголошення результатів навряд чи будуть глобальні переговори", - зазначив Разумков.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ