Вибори

На Донбасі з початку доби бойовики дев'ять разів порушили "режим тиші" - ООС

На Донбасі з початку четверга бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню, поранений один український військовослужбовець, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"З початку доби ворог дев'ять разів порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації і її найманці обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням забороненої Мінськими угодами зброї - артилерійських систем калібру 122 мм і мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться у зведенні прес-центру ООС на сторінці в соцмережі Фейсбук ввечері в суботу.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили три обстріли позицій Об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили шість обстрілів позицій Об'єднаних сил.

"Унаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець отримав поранення. На обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації і її найманців наші підрозділи дали адекватну відповідь", - зазначили в зведенні.

У штабі додали, що втрати противника уточнюються.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ