Вибори

Поліція Києва в день тиші отримала кілька звернень через незаконну агітацію

Правопорядок у Києві під час позачергових виборів до Верховної Ради забезпечуватимуть 6500 поліцейських, у день тиші було кілька викликів із приводу незаконної агітації, повідомив начальник столичної поліції Андрій Крищенко.

"Сьогодні вже було зафіксовано кілька викликів з приводу проведення незаконної агітації в так званий день тиші. Всі вони перевіряються, поліцейські вивчать матеріали і ухвалять відповідні рішення", - цитує Крищенка відділ комунікації поліції Києва.

За його словами, правоохоронці повністю готові до забезпечення правопорядку в день голосування: "Поліція Києва вже проводить охоронні заходи: крім посиленого патрулювання вулиць, заступили на службу поліцейські для охорони всіх 1108 виборчих дільниць на всіх 13 окружних виборчих комісіях, посилено охорону громадського порядку біля Центральної виборчої комісії".

Начальник столичної поліції також зазначив, що всі бюлетені завезено на виборчі дільниці, їх охороняють поліцейські.

Крищенко зауважив, що правоохоронці позмінно несуть службу на виборчих дільницях, групи швидкого реагування посилено патрулюють. Також створено додаткові слідчо-оперативні групи для швидкого реагування на всі повідомлення про порушення в день виборів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ