Вибори

Під час проведення виборів до ВР у СБУ працюватимуть оперативні штаби в усіх областях України

Під час проведення позачергових виборів до Верховної Ради в Службі безпеки України працюватимуть оперативні штаби на території всіх регіонів країни, повідомляє прес-центр спецслужби.

"Напередодні та під час проведення виборчого процесу СБУ закликає громадян України бути уважними та обережними. Для недопущення спроб дестабілізації громадського порядку та протидії розвідувально-підривній діяльності з боку ворожих спецслужб просимо громадян інформувати правоохоронців...", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому в четвер на сайті СБ України.

Зокрема, в спецслужбі закликають громадян інформувати правоохоронні органи у разі наявності такої інформації: про підготовку до скоєння терактів, посягання на життя державного чи громадського діяча, а також суб'єктів виборчого процесу; про факти посягань на суб'єктів виборчого процесу, виборчі штаби, окружні або дільничні виборчі комісії; про злочини проти виборчих прав і свобод громадянина, передбачених статтями 157-160 Кримінального кодексу України.

"У разі надходження такої інформації просимо громадян звертатися за телефоном гарячої лінії СБ України 0-800-501-482, (044) 256-99-91 або скористатися електронною адресою callcenter@ssu.gov.ua. Отриману інформацію буде ретельно перевірено. Конфіденційність гарантується", - додали в прес-центрі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ