Вибори

Силовики намагаються чинити тиск на учасників передвиборчих перегонів у прифронтовій зоні

Про це повідомляє Олег Тритяченко, кандидат в народні депутати України по 52 одномандатному мажоритарному округу.

“З початком передвиборної кампанії представники органів стали суттєво активнішими, - пише Тритяченко на своїй сторінці в Facebook. - Тільки замість того, що забезпечувати чистоту процесу, вирішили “робити нерви”.

Кандидат в народні депутати повідомляє, що менеджерів підприємств, кінцевим бенефіциаром яких він є, почали надходити дзвінки від людей, що представляються співробітниками Прокуратури. “Наче нічого такого - але наполегливо запрошують на співбесіду”, - зазначає пан Тритяченко.

“Крім того, несподівано почали вимагати надати господарські документи на надуманих підставах”, - розповідає Олег Тритяченко.

В той же час, кандидат в народні депутати звертає увагу, що все вищенаведене відбувається на фоні абсолютної бездіяльності органів правопорядку щодо порушень діючого законодавства з боку інших учасників передвиборчих перегонів.

“Можливо, так просто співпало. Проте я в такі співпадіння вже давно не вірю”, - відзначає Олег Тритяченко.

Довідка.

52 одномандатний мажоритарний округ з виборів народних депутатів України включає в себе територію Торецької міської ради та частину Бахмутського району Донецької області.

Загалом по 52 округу зареєстровано 17 кандидатів в народні депутати. Серед них 9 самовисуванців та 8 кандидатів, висунутих політичними партіями.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ