Вибори

Разумков не вбачає причини виключати зі списку "Слуги народу" бізнесмена Холодова через те, що він кум дружини Медведчука

Кандидат зі списку "Слуги народу" (номер 22), бізнесмен (заступник директора ТОВ "Текам Плюс") Андрій Холодов є кумом дружини голови політради "Опозиційної платформи - За життя" Віктора Медведчука Оксани Марченко, але це не є підставою для виключення його з виборчого списку партії, зазначає голова партії Дмитро Разумков.

"Наскільки мені відомо, він є кумом Марченко, а не кумом Медведчука, справедливості заради. І ця інформація, на мій погляд, не мала бути основоположною для включення чи виключення людей зі списку у зв'язку з їхніми зв'язками з тими чи іншими українськими політиками або тими людьми, які себе такими вважають", - сказав він на брифінгу в понеділок у Києві.

"Плюс, наскільки мені відомо, це сталося не зараз. Це досить давня історія. Тому я не думаю, що це мало стати основним пунктом для виключення людини зі списку", - додав він.

Разумков зазначив, що саме таке рішення ухвалила відповідна комісія партії, тому кандидатуру Холодова не розглядали на з'їзді партії 7 липня.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ