Вибори

Садовий виступає за націоналізацію або позбавлення ліцензій "телеканалів Медвечука"

Міський голова Львова, лідер партії "Самопоміч" Андрій Садовий вважає за необхідне націоналізувати або позбавити ліцензій телеканали, які пов'язують із головою політради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктором Медведчуком.

Як повідомляє сайт "Самопомочі", в ефірі одного з телеканалів Садовий закликав державні служби не спостерігати за тим, як утілюється проросійський реванш.

"Якщо ми будемо спостерігати, як Медведчук скуповує телевізійні канали, то наступний крок можемо вже проспати. (...) На такі речі треба звертати особливу увагу - або приймати закон про націоналізацію тих каналів, або нехай Нацрада з питань телебачення і радіомовлення забирає ліцензії. Тому що вони (телеканали) одурманюють людей. Це велике зло для нашої країни", - сказав Садовий.

Як відомо, в червні народний депутат України Тарас Козак (фракція "Опозиційний блок"), власник телеканалів "112.Україна" і NewsOne, став власником телевізійних мовників телеканалу ZIK і заявив про створення медіахолдингу "Новини". Козак входить до першої десятки виборчого списку партії "Опозиційна платформа - За життя".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ