Вибори

Зеленський подякував виборцям після оголошення результатів виборів і оголосив конкурс на посаду спікера президента

Новообраний президент України Володимир Зеленський подякував виборцям після оприлюднення Центрвиборчкомом (ЦВК) результатів виборів і оголосив конкурс на посаду спікера президента.

Крім того, він підкреслив, що 230 років тому відбулася інавгурація першого президента США Джорджа Вашингтона.

"Я не порівнюю себе з цим великим діячем. Поки ще рано. Але якщо ви не проти, я його процитую: Працюй, щоб у твоїй душі не згасли ці крихітні іскри небесного вогню, що звуться совістю". Ось це я вам, українці, обіцяю всім. Усім, не дивлячись на вибір. Обіцяю працювати. Обіцяю вас не підвести", - пообіцяв В.Зеленський у своєму відеозверненні в соцмережі Фейсбук.

Також він запропонував провести конкурс на посаду спікера президента України. Для цього за відповідної низки умов необхідно надіслати своє резюме на електронну пошту.

"Ми починаємо перший конкурс - спікер президента України. Умови дуже прості: якщо ти знаєш мінімум три мови, українську, англійську та російську, і якщо у тебе є досвід роботи в сфері журналістики або в публічній площині, якщо ти готовий працювати 24/7, будь ласка, надішли своє резюме на електронну пошту, яка з'явиться в першому коментарі до цього відео, і ми почнемо робити це разом. Дякую!", - додав В.Зеленський.

Як повідомлялося, у вівторок у ЦВК оголосили, що в другому турі виборів президента України Володимир Зеленський набрав 73,22% голосів виборців і обраний на пост президента Української держави.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ