Вибори

Мей закликала Зеленського разом працювати над стримуванням Росії

Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей у телефонній розмові з обраним президентом України Володимиром Зеленським вказала на необхідність працювати разом, щоб стримувати "російську агресію", повідомляє канцелярія прем'єра.

"Прем'єр-міністр підкреслила важливість спільної роботи двох країн на міжнародній арені, щоб стримувати російську агресію", - йдеться в заяві канцелярії британського прем'єра.

Також Т.Мей розповіла В.Зеленському про бажання зміцнювати відносини між Лондоном і Києвом.

"Вона запевнила обраного президента Зеленського, що Великобританія буде підтримувати його під час роботи на посаді глави держави, а також демократичне майбутнє України. Крім того, Великобританія готова продовжувати і зміцнювати нашу і без того глибоку співпрацю в низці сфер", - заявили на Даунінг- стрит.

Т.Мей привітала В.Зеленського з перемогою на виборах і запросила обраного президента України відвідати Великобританію "при першій нагоді".

У вівторок Центральна виборча комісія України за підсумками обробки 100% електронних протоколів повідомила, що за В.Зеленського в другому турі президентських виборів проголосували 73,22% виборців.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ