Вибори

Суттєвих переформатувань у ВР не буде, вважають у "Самопомочі"

Голова фракції "Самопоміч" у Верховній Раді Олег Березюк прогнозує, що суттєвого переформатування сил у парламенті за підсумками виборів президента України не буде.

"Особливих переформатувань (у Верховній Раді - ІФ) не буде. Я думаю, що парламент спробує стати природною противагою. Але щоб стати природною противагою, потрібно робити багато чого з того, що не було зроблено парламентом протягом п'яти років, тому що він обслуговував олігархічний консенсус", - сказав О.Березюк журналістам у понеділок у Києві.

Він зазначив, що парламент має схвалити зміни до Конституції України щодо недоторканності народних депутатів, а також законодавчі зміни щодо недоторканності суддів.

Крім того, О.Березюк заявив, що Верховна Рада має ухвалити закон про президента України, який забезпечить баланс гілок влади.

Як повідомлялося, за підсумками обробки 95,06% електронних протоколів за кандидата в президенти України Володимира Зеленського проголосували 73,17% виборців, нинішній президент Петро Порошенко набирає 24,5% голосів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ