Вибори

Посольство США привітало новообраного президента України Зеленського

Посольство США в Україні привітало новообраного президента України Володимира Зеленського і висловило сподівання на продовження міцного українсько-американського партнерства.

"Вітаємо новообраного президента Володимира Зеленського і дякуємо всім, хто сприяв забезпеченню мирних президентських виборів в Україні", - йдеться в повідомленні американського посольства на сторінці в соцмережі Facebook у неділю.

Посольство США також подякувало нинішньому главі держави Петру Порошенку за зусилля, які він доклав в останні п'ять років для зміцнення безпеки України, процвітання і демократії, а також для зміцнення наших двосторонніх відносин".

"Ми сподіваємося на продовження міцного партнерства між Україною і США з новообраним президентом Зеленським", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, у другому турі виборів президента України за даними національного екзит-полу шоумен Володимир Зеленський набирає 73% голосів, а нинішній глава держави Петро Порошенко - 25,5%. Згідно з екзит-полом, проведеним на замовлення ТСН (телеканал "1+1"), за В.Зеленського проголосували 72,7% виборців, за П.Порошенка - 27,3%. За даними екзит-полу, оприлюдненими на телеканалі "112.Україна", В.Зеленський у другому турі виборів президента України набирає 73,7% голосів, П.Порошенко - 26,3%.

Після оприлюднення результатів екзит-полів П.Порошенко зателефонував В.Зеленському та привітав його з перемогою на виборах президента України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ