Вибори

Жителі окупованого Криму, які проголосували на виборах президента України в Каланчаку, отримали подарунок

Жителі окупованого Російською Федерацією Криму, які голосували на виборах президента України поблизу адміністративного кордону з півостровом, отримали в подарунок мотанки-янголята.

"Смт Каланчак, Херсонська область. Найбільша дільниця в селищі - в Будинку культури. О 8:00 ранку її відкрили гімном України. На цій дільниці голосують чимало кримчан: Каланчак розташований поблизу окупованого Криму", - написала Інтернет-користувач Ольга Волинець на сторінці "Об'єктивний Крим" в соцмережі Facebook.

За її словами, кримчани "приїжджають у вишиванках з жовто-блакитними стрічками і очима, повними сліз". "Кажуть, що долають сотні кілометрів, щоб віддати свій голос, і зовсім не можуть зрозуміти, чому ми тут, на вільній землі, не можемо пройти 100 метрів, щоб проголосувати за своє майбутнє. Кажуть, що їдуть, бо не можуть дивитися, як слідом за Кримом ми втрачаємо Україну", - додала вона.

За словами О.Волинець, на дільниці кримчанам подарували мотанки-янголята, "на знак того, що Україна про них не забуває".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ