Вибори

Обстановка на кордоні стабільна, КПВВ працюють у штатному режимі – Держприкордонслужба

Обстановка на кордоні України стабільна і контрольована, відзначається зменшення пасажиро-транспортного потоку, повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Обстановка на кордоні України стабільна і контрольована. Особлива увага приділяється незаконним переміщенням і спробам контрабанди. Крім того, посилено патрулюють акваторії Чорного та Азовського морів. Загалом, відзначаємо зменшення пасажиро-транспортного потоку", - йдеться в повідомленні Держприкордонслужби.

За даними відомства, контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування працюють у штатному режимі, лінію розмежування перетнули понад 17 тис. осіб. Порушень законодавства та правил перетину лінії зіткнення не було. Водночас, за даними Держприкордонслужби, зафіксовано 8 випадків відмови у перетині лінії розмежування через проблеми з документами.

Згідно з повідомленням служби, контрольні пункти на адмінкордонах з Кримом також працюють у штатному режимі, конфліктних ситуацій і провокацій з боку окупантів не зафіксовано.

"Водночас, за інформацією громадян, які перетинають адмікордони в напрямку материкової частини України, окупанти знову проводять опитування з метою встановлення, чи проїжджають голосувати, в якому населеному пункті, за якого кандидата і на якій виборчій дільниці", - йдеться в повідомленні Держприкордонслужби.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ