Вибори

МВС може задіяти авіацію в разі необхідності в день виборів президента - заступник міністра Ярової

Авіація МВС України приведена в готовність і може бути задіяна в разі ускладнення ситуації під час другого туру президентських виборів в Україні, наголошують у МВС.

"Вся авіація приводиться повністю в готовність до дій, коли раптом виникне необхідність переміщення особового складу, оперативного складу в ті чи інші регіони нашої держави, якщо ситуація буде ускладнюватися", - повідомив перший заступник міністра Сергій Яровий в неділю на брифінгу в Києві.

За словами С.Ярового, загалом до забезпечення правопорядку в Україні під час другого туру голосування залучено 133 тис.

Він нагадав, що працює міжвідомчий штаб МВС, який аналізує інформацію про порушення і координує дії всіх підрозділів МВС.

Говорячи про порушення, зафіксовані поліцією на ранок неділі, голова Національної поліції України Сергій Князєв також повідомив, що в Кагарлицькому районі Київської області виборець отримав бюлетень і "не кинувши його в урну, утік".

Глава Нацполіції також розповів, що з урахуванням того, що напередодні надходила велика кількість повідомлень на лінію 102 про нібито мінування, у неділю по всій Україні працюють понад 150 вибухотехнічних груп.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ