Вибори

Поліція закликає штаби Порошенка і Зеленського не змінювати формат дебатів на "Олімпійському"

Поліція Києва закликає штаби кандидатів у президенти України Володимира Зеленського та Петра Порошенка не змінювати формат дебатів на НСК "Олімпійський", запланованих на вечір п'ятниці, з міркувань безпеки.

Як інформує відділ комунікації поліції Києва, про це в п'ятницю, 19 квітня, повідомив голова поліції Києва Андрій Крищенко. За його словами, формат дебатів і заходи безпеки на НСК "Олімпійський", а також маршрути входу/виходу, місця перебування прихильників кандидатів і їх розмежування були затверджені представниками обох штабів і правоохоронцями, змінювати їх - наражати на небезпеку громадян.

"Формат проведення дебатів було затверджено на консультаційній нараді за участю представників МВС, Управління держохорони, штабів кандидатів і керівництва НСК "Олімпійський". Крім цього, було зроблено відповідні розрахунки сил і засобів, щоб безпека на стадіоні була максимальною. Зміна формату заходу призведе до суттєвого зниження рівня безпеки на стадіоні. Закликаю штаби проводити дебати за заздалегідь узгодженим усіма сторонами планом", - сказав А.Крищенко.

Координаційна нарада за участю міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та представників штабів кандидатів у президенти відбулася в МВС 17 квітня.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ