Вибори

У штабі Порошенка закликають правоохоронців забезпечити правопорядок на НСК "Олімпійський"

У виборчому штабі кандидата в президенти України, нинішнього глави держави Петра Порошенка сподіваються, що Національна гвардія і Національна поліція України негайно розпочнуть заходи для гарантування безпеки на НСК "Олімпійський", де 19 квітня очікуються дебати претендентів на посаду глави держави.

"Ми очікуємо, що вже із сьогоднішнього дня Національна гвардія та Національна поліція, які відповідають за правопорядок під час проведення масових акцій, розпочнуть заходи із забезпечення безпеки десятків тисяч громадян, які, вже абсолютно очевидно, зберуться 19 квітня, тому що інтерес до дебатів дійсно колосальний", - сказав речник виборчого штабу П.Порошенка Олег Медведєв на брифінгу в середу в Києві.

Він наголосив, що штаб П.Порошенка, у свою чергу, готовий до тісної взаємодії з правоохоронцями, оскільки зацікавлений у безпеці громадян і додержанні законності та правопорядку.

Напередодні П.Порошенко пообіцяв прийти 19 квітня на НСК "Олімпійський" для участі в дебатах із кандидатом у президенти Володимиром Зеленським.

У свою чергу В.Зеленський у своєму відеозверненні анонсував можливість потрапити на дебати до фан-зони НСК "Олімпійський" через безкоштовний електронний квиток, який можна замовити на спеціальному сайті.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ