Вибори

Зеленський анонсував можливість безкоштовно потрапити на дебати, замовивши електронний квиток на спеціальному сайті - по два на одну людину

Кандидат в президенти України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні з НСК "Олімпійський" анонсував можливість потрапити на його дебати з чинним президентом Петром Порошенком 19 квітня.

"Поширення квитків починається просто зараз на сайті debaty2019.org.ua", - сказав він у розміщеному на Facebook відеоролику зі стадіону.

Як повідомляється на сторінці команди В.Зеленського в соцмережі, це безкоштовні квитки до фан-зони, яку планується розмістити в центрі арени. Вони будуть відправлені на електронну пошту. На одну людину можна зареєструвати тільки 2 безкоштовних квитка.

В.Зеленський також зазначив, що сторона П.Порошенка проти встановлення фан-зони для вільного доступу всіх бажаючих громадян. "Але вони знову хочуть розділити на своїх прихильників і наших прихильників. Але наші прихильники - це всі громадяни України, а наших людей знову ділять. Ми не будемо змінювати наші умови. Вони проти вільного доступу людей, а для нас це - головна умова", - підкреслив він.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ