Вибори

Парубій вважає Зеленського "модернізованою версією Януковича"

Голова Верховної Ради Андрій Парубій упевнений, що подальша безпека України залежить від вибору наступного президента країни 21 квітня.

"У ці дні ми і даватимемо відповіді на ключові виклики національній безпеці України, і від нашої позиції залежатиме, чи зможемо ми далі ефективно протистояти російській агресії, чи впустимо "руський мір" до себе додому", - сказав А.Парубій на 12-му Київському безпековому форумі в п'ятницю.

У своєму виступі він дав зрозуміти, що вважає одного з кандидатів у президенти України шоумена Володимира Зеленського тим, хто пропонує повернутися на п'ять років назад - в Україну до Революції гідності.

"Я бачу те саме, що і п'ять років тому, я чую те саме, що я чув від "Партії регіонів" і (екс-президента Віктора, що втік і заочно засуджений в Україні за держзраду, - ІФ) Януковича - що виявляється НАТО нам треба через референдум, що виявляється мову, культуру і територію треба поставити за дужки. Немає жодного нового - це все старе і те, що ми вже чули", - сказав А.Парубій.

За його словами, українським виборцям намагаються продати "модернізовану версію Януковича".

"Це просто така модернізована версія Януковича, яку намагаються нам продати і яку, на жаль, багато хто сприймає за чисту монету. І наслідки можуть бути такими самими", - наголосив А.Парубій.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ