Вибори

Дебати між кандидатами в президенти відбудуться 19 квітня на стадіоні, заявляють у штабі Зеленського

У передвиборчому штабі кандидата в президенти Володимира Зеленського заявляють, що дебати між кандидатами в президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським відбудуться на НСК "Олімпійський" у п'ятницю, 19 квітня.

"Плануємо так, як це передбачено чинним законодавством - остання п'ятниця перед днем тиші, 19 квітня. Позицію Зеленського було озвучено - що ми до дебатів готові і йдемо на них. Вони відбудуться на стадіоні", - сказав спікер передвиборного штабу В.Зеленського Дмитро Разумков в інтерв'ю ВВС, опублікованому в четвер.

На запитання, як В.Зеленський до них готується, представник його штабу відповів: "Якісно".

Коментуючи історію зі здачею аналізів, він зазначив, що "це був відкритий хід" і висловив думку, що "це має стати звичною практикою – влаштовуючись працювати на державну службу, ви маєте проходити певну медкомісію".

Він визнав, що "сталася технічна помилка". "Результати аналізів надіслали до Іспанії, звідки очікуємо відповіді", - сказав Д.Разумков.

На запитання, чи здавав В.Зеленський волосся, представник штабу відповів: "Не готовий відповісти, які біоматеріали збиралися. Думаю, лабораторія краще розбирається, і зібрала той матеріал, який потрібен для відповіді на всі запитання".

Коментуючи заклик В.Кличка здати аналізи для організації VADA, Д.Разумков заявив: "Було питання здачі аналізів - аналізи здали. Хто вже як здав: хтось здавав у незрозумілому медпункті, а хтось - в лабораторії. А далі треба вже не аналіз здавати, а йти на дебати".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ