Вибори

Штаби Порошенка та Зеленського поки що не домовилися про місце й дату дебатів

Представники виборчих штабів нинішнього президента України Петра Порошенка та кандидата в президенти України, шоумена Володимира Зеленського ще не досягли домовленості щодо дати, місця і формату проведення дебатів між кандидатами на посаду глави держави, передає "5 канал".

За інформацією каналу, в четвер представники штабів провели зустріч на НСК "Олімпійський", але до спільного рішення не прийшли.

Так, у штабі П.Порошенка наполягають на проведенні дебатів на стадіоні 14 квітня, а 19-го закликають прийти до студії Суспільного телебачення. У команді В.Зеленського погоджуються на дискусію тільки на стадіоні й тільки 19 квітня. Крім того, в штабі В.Зеленського пропонують дебати у вигляді телемосту.

Голова фракції "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді Артур Герасимов заявив журналістам, що П.Порошенко візьме участь у дебатах на НСК "Олімпійський" 14 квітня, водночас, за його словами, в В.Зеленського заявляють про неготовність до дебатів.

"Петро Порошенко візьме участь у дебатах на НСК "Олімпійський" 14 квітня о 14:14. На жаль, сьогодні ми почули від команди Володимира Зеленського, що він не готовий або не хоче брати участь у дебатах (на НСК "Олімпійський" 14 квітня - ІФ), - сказав він.

Крім того, за словами А.Герасимова, не зрозуміло, чи з'явиться В.Зеленський на дебатах 19 квітня.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ